10 OYUNCUSUNU İSTANBUL'A GÖTÜRMEYECEK

10 OYUNCUSUNU İSTANBUL’A GÖTÜRMEYECEK
Deneyimli teknik adam ligin son maçında sakatlık ve ceza alma risklerini ortadan kaldırmak adına as oyuncularını İstanbul’a götürmeyecek.“En Büyük Artımız Fizik Kalitemiz”Antrenör Serdal Eroy ligin son maçı ve daha sonra...

Deneyimli teknik adam ligin son maçında sakatlık ve ceza alma risklerini ortadan kaldırmak adına as oyuncularını İstanbul'a götürmeyecek.

"En Büyük Artımız Fizik Kalitemiz"
Antrenör Serdal Eroy ligin son maçı ve daha sonra oynayacakları baraj mücadelesi için konuştu. Deneyimli teknik adam "Ligin ikinci yarısında fizik olarak çok iyi seviyeye geldik. Grubun en diri takımıyız diyebilirim. Bu bizim en önemli özelliğimiz oldu ve zorlu maçlarda ayakta kalarak puanlar aldık. Şimdi Yunusemre maçına kadar fizik kalitemizi korumak adına çalışacağız. Bu seviyenin altına inmemeliyiz. Önümüzde ki hafta da çift antrenmanlarımız olacak ama maç haftası hep tek idman yapacağız" dedi.
Yunusemre Maçına Saklıyor
Antrenör Serdal Eroy Yunusemre ile oynayacakları baraj maçı öncesi sakatlık ve cezalı olma durumlarını göz önüne alarak 10 as oyuncusunu İstanbul'a götürmeyeceğini belirtti. Eroy "Ligde hedefimize ulaştık. Tek düşüncemiz Yunusemre maçı. Çıksalın mücadelesine kaleci Hikmetcan, Fethi, Fırat, Sinan, Oğuzhan, Ali Haydar, Muhammet, Suat ve Oğuz'u götürmeyi düşünmüyorum. Fazla forma şansı bulamayan 10 oyuncumuz ile birlikte U19 takımımızdan 8 futbolcuyu oynatacağım. Bu oyuncularımın da son durumlarını göreceğiz ve onlara fırsat vereceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.