13 futbolcu gole katkı sağladı

Sezona her ne kadar kötü başlasa da kendini bir anda hedefin içinde bulan Anadolu Üniversitesi’nde 30 haftada rakip ağlara 39 gol gönderildi. Mavi Beyazlılarda bu gollere 13 isim katkı sağladı. Tayyip Mevlüt Kaya attığı 10 golle takımın en golcü futbolcusu oldu.
5’ER GOLLERİ VAR
Sezon başında Anadolu Üniversitesi forması giyen ve şuan da Eskişehirspor forması ile yarın şampiyonluk maçına çıkacak olan Umut Akpınar ile tecrübeli futbolcu Ahmet Dereli attıkları 5’er golle bu sezon Anadolu Üniversitesi’ne katkı sağlayan isimler oldu.
4’ER GOLLE TAKİP ETTİLER
Mavi Beyazlılar en golcü Tayyip Mevlüt Kaya ve Umut Akpınar ile Ahmet Dereli’nin ardından 4’er golleri bulunan 2 futbolcu takıma katkı sağladı. Mavi Beyazlılarda genç golcü İsmail Kulet ve Niyazi Çolak rakip filelere 4’er gol atan isimler oldular.
KATKI SAĞLADILAR
Anadolu Üniversitesi’nde Berkay Güntay ve Noyan Öz 2’şer gol, Enes Bağdemir, Emrah Tacir, Mesut Saray, Anıl Özçelik, Rıdvan Coşkun ve Ahmet Keleş ise attıkları 1’er golle takıma katkı sağlayan isimler oldular. Kahramanmaraş forması giyen Kemal Bayrak ise kendi kalesine attığı golle Anadolu Üniversitesi’nin hanesine bir gol daha yazdırdı.