2.5 milyar ceza

2.5 milyar ceza
Eskişehirspor’a 2,5 milyar ceza verildi. Uşak maçındaki olaylardan ceza alan Eskişehirspor’a Karşıyaka maçından ise daha ağır ceza alacak. Eskişehirspor’un deplasmanda oynadığı ve beraberlikle kapattığı Uşak maçında seyircilerin...

Eskişehirspor'a 2,5 milyar ceza verildi. Uşak maçındaki olaylardan ceza alan Eskişehirspor'a Karşıyaka maçından ise daha ağır ceza alacak. Eskişehirspor'un deplasmanda oynadığı ve beraberlikle kapattığı Uşak maçında seyircilerin neden olduğu olaylar yüzünden para cezasına çarptırıldı. Futbol federasyonu disiplin kurulu kulübe 2,5 milyar lira para cezası verdi. Uşak maçındaki ufakbir olaydan dolayı 2,5 milyar ödeyecek olan Eskişehirspor' un Karşıyaka maçındaki olaylardan dolayı ise daha ağır ceza ödemesi gündemde.
Maça biletsiz seyirci alınmasından, izinsiz pankart asılmasına ve koltukların sahaya fırlatılmasından, hakemlere gösterilen sert tepki ve çirkin tezahürata kadar ne olay varsa maçın gözlemcisi ve hakemi tarafından futbol federasyonuna bildirildi.
Karşıyaka maçındaki olaylarla ilgili olarak Eskişehirspor'un savunmasının önümüzdeki hafta içinde istenmesi bekleniyor. Uzmanlar, Karşıyaka maçında ki olaylar nedeni ile Eskişehirspor'un en az 20 milyar para cezası yiyebileceğini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.