2. Amatör Küme nefes kesecek

2. Amatör Küme nefes kesecek
 Muhabir
31 Mart Yerel seçimler nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu maçların oynanmadığı 2. Amatör Küme’de 5. hafta nefes kesecek maçlara sahne olacak.

A Grubunda tüm maçlar Pazar günü oynanacak. Evinde Örnekspor’u ağırlayacak kayıpsız lider Kırkaspor kazanarak, en yakın takipçileri Emekspor ile Meşelik arasında oynanacak maçtan çıkacak sonuca göre puan farkını açmayı hedefliyor. Ligin puansız ekiplerinden Öncüspor ile Sultandere arasında oynanacak maçtan çıkacak sonuçta merakla bekleniyor.

2. AMATÖR KÜME A GRUBU 5. HAFTA MAÇLARI

7 NİSAN PAZAR

Muttalıp 2 Nolu

14.00 Öncü – Sultandere

16.00 Emek – Meşelik

Kırka Sahası

14.00 Kırkaspor – Örnekspor

B GRUBUNDA ZİRVE YANACAK

4 takımın amansız bir şampiyonluk yarışına girdiği B grubunda Cumartesi günü birbirinden kritik ve zorlu 90 dakikalar Abdurrahman Temel sahasında futbol severleri bekliyor. Zirveyi averajla paylaşan Çamlıcaspor ile Batıkentspor günün ilk maçında saat 12.00’de kozlarını paylaşacak. Aynı sahada üst sıralardan kopmak istemeyen Hanspor ise 14.00’te Mahmudiye önüne çıkacak. Yine zirve takibine devam etmek isteyen Es Efsane ile en azından Play-Off yarışında var olmak adına çaba gösteren İdmangücü saat:16.00’da karşı karşıya gelecek. Bu maçlardan çıkacak sonuç B grubunda ki yarışın kaderini belirleyecek.

2. AMATÖR KÜME B GRUBU 5. HAFTA MAÇLARI

6 NİSAN CUMARTESİ

A.Temel Sahası

12.00 Batıkentspor – Çamlıcaspor

14.00 Hanspor – Mahmudiye

16.00 Es Efsane – İdmangücü

OKLUBALI KAZANIRSA DEV BİR ADIM ATAR…

C grubunda tüm maçlar Pazar günü Abdurrahman Temel sahasında oynanacak. Lider Oklubalı devre arasına ‘Şampi...’ diyerek girebilir. Şöyle ki saat 14.00’te Play-Off hesapları yapan Şirintepe karşısına çıkacak Oklubalı bu maçı da kayıpsız atlattığı takdirde en yakın rakibi Bağlar ile Fatihspor’un karşılaştığı haftada puan farkını daha açabilir. Grubun ilk 4 sırasında ki ekiplerin birbirleriyle oynadığı haftada puansız Elitspor karşısına çıkacak Kırmızı Toprak bu devre arasına Play-Off hattında girmeyi planlıyor.

2. AMATÖR KÜME C GRUBU 5. HAFTA MAÇLARI

7 NİSAN PAZAR

A.Temel Sahası

12.00 Kırmızıtoprak – Elitspor

14.00 Şirintepe – Oklubalı

16.00 Bağlarspor – Fatihspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.