2.Amatörde 4 maç var

2.Amatörde 4 maç var
İkinci Amatör Play-Off’ta bugün 4 karşılaşma oynanacak. Heyecanın her geçen hafta yükseldiği 2. Amatör Play-Off karşılaşmalarında bugün oynanacak müsabakalarda Yalçın Kılıçoğlu Sahası’nda saat 16.00’da Emekspor -Mahmudiye...

İkinci Amatör Play-Off'ta bugün 4 karşılaşma oynanacak. Heyecanın her geçen hafta yükseldiği 2. Amatör Play-Off karşılaşmalarında bugün oynanacak müsabakalarda Yalçın Kılıçoğlu Sahası'nda saat 16.00'da Emekspor -Mahmudiye ile karşı karşıya gelecek.
Bu maçın ardından oynanacak müsabakada ise Sivrihisar saat 17.45'te Mihalgazi önüne çıkacak. Celal Sölpük Sahası'nda oynanacak günün diğer karşılaşmalarında lider Oklubal saat 16.00'da Bağlar ile karşı karşıya gelirken saat 17.45'te başlayacak günün diğer karşılaşmasında zirve mücadelesini veren iki takım Altay ile Kurtuluş zorlu karşılaşmada kozlarını paylaşacak.
İkinci Amatör Play-Off'ta bugün oynanacak müsabakaların hayli zevkli ve çekişmeli geçmesi ve Eskişehir amatör sporseverlerinde karşılaşmalara büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.