2 Eylül Spor Kulübü Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi

2 Eylül Spor Kulübü Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi
Süper Amatör Küme Play Off’ta 2 Eylül Spor Kulübü sezonun son maçında Sümer Alpagutspor’u 4-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi.

Uzun ve yorucu geçen Süper Amatör Küme Lig maratonunun ardından mutlu sona 2 Eylül Spor Kulübü ulaştı. Osmangazi Üniversitesi Stadyumu’nda sezonun son maçında Sümer Alpagutspor ile karşılaşan 2 Eylül Spor Kulübü sahadan 4-0’lık skorla galip ayrılarak adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdırdı. Çifteler ise son maçında Sivrihisar’a 5-1 mağlup oldu.

KUPAYI KALDIRDILAR

Zorlu karşılaşmada 2 Eylül Spor Kulübü rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyerek kazanmasını bildi. İlk yarıda Erçin Eskier ve Arda Dinçer, ikinci yarıda ise Faruk ve Seyit Alper’in golleriyle farklı kazanan 2 Eylül Spor Kulübü Süper Amatör Küme 2023-2024 sezonu şampiyonluğunu ilan etti. Statü gereği ise bu sezon Play Out olmaması dolayısıyla 2 Eylül Spor Kulübü direk olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi.

YENİ SEZONDA ES-ES İLE AYNI LİGDE

Maçın ardından şampiyonluk sevincini doyasıya yaşayan 2 Eylül Spor Kulübü şampiyonluk kupasını ise Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam’ın elinden aldı. Atam kupa töreninde 2 Eylül Spor Kulübü’nü tebrik ederek BAL’da başarılar diledi. 2 Eylül Spor Kulübü yeni sezonda Eskişehirspor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.