2 Eylül tutulmuyor

2 Eylül tutulmuyor
 Muhabir
Süper Amatör Küme Play-Off 2. hafta açılış maçında Sivrihisar Belediyespor karşısında birçok fırsatları harcayan ve zaman zaman zorlanmasına rağmen 2 Eylül zirvedeki yerini korudu.

Süper Amatör Küme Play-Off etabına şampiyonluğun en büyük adaylarından 2 Eylül Spor Kulübü çok iyi başlangıç yaptı. İlk hafta Sağlıkspor’u 6-1 gibi net bir skorla geçen Sarı Siyahlılar Cumartesi günü 2. haftanın açılış maçında Sivrihisar Belediyesi karşısına çıktı.

GOLLE BAŞLADI

İlk maçında Sümer Alpagut’tan puan alan ilçe ekibi karşısında hataya yer vermek istemeyen 2 Eylül maça da oldukça hızlı başladı.

Henüz 5. dakikada Seyit’in pasında Emirhan Çankaya ceza alanı dışından mükemmel ir vuruşla topu 90’a asarken, Sarı Siyahlılar ardından final pas ve son vuruş eksikliği yaşayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

SİVRİHİSAR DİREĞE TAKILDI

İkinci yarıda Sivrihisar Belediyesi öne çıkıp skoru dengelemek adına riskler almaya başladı. Bu özellikle Seyit ile kullanmak isteyen 2 Eylül bir çok fırsatı yine cömertçe harcadı. Bu bölümlerde ilçe ekibinin de tartışmaya açık bir pozisyonda kaleci Hikmet’e Kadir’in müdahalesi nedeniyle bir golü iptal edildi. Bu pozisyonda Hikmet’e müdahalenin kale çizgisini geçtikten sonra yapıldığı yönünde itirazlar vardı. Ardından Sivrihisar’ın bir topu da direkten dönse de 90. dakikada günün çalışkan ismi Oğuzhan Türkoğlu’nun pasında oyuna sonradan dahil olan fırsatçı golcü Onur Sucu skoru tayin etti (2-0).

Bu skorla puanını 6 yapan 2 Eylül liderliğe yükselirken, önümüzdeki hafta Osmangazi Üniversitesi'nin karşısına çıkacak. Sivrihisar Belediyespor ise Sağlıkspor karşısında ilk galibiyetini arayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.