2 Eylülspor eksiklerini görüyor

2 Eylülspor eksiklerini görüyor
2 Eylülspor, ikinci yarı öncesi oynadığı hazırlık maçlarıyla bir nevi kendini test ediyor. Son olarak BAL Ligi ekiplerinden Bursa Mustafa Kemalpaşa Belediyespor ile deplasmanda bir hazırlık maçına çıkan Sarı Siyahlılar mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

2 Eylül Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta ikinci yarı öncesi hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İlk hazırlık maçında Tavşanlı Tepecikspor’a 3-0 mağlup olan Sarı Siyahlı ekip, ikinci hazırlık karşılaşmasını Mustafa Kemalpaşa Belediyespor ile oynadı ve bu maçtan da 2-1 yenik ayrıldı. Takımın tek golü Emre Kılınç’tan gelirken, Teknik Direktör Oktay Arıkan bu maçların skorundan ziyade takımın eksik yönlerinin tespit edilmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

“PERFORMANSTAN MEMNUNUM”

Oktay Arıkan, hazırlık sürecine ilişkin değerlendirmesinde oyuncularının antrenman performansından memnun olduğunu belirtti. Maç sonuçlarının şu aşamada çok önemli olmadığını ifade eden deneyimli teknik adam, asıl hedefin ikinci yarıya hazır bir şekilde başlamak olduğunu dile getirdi. Eksikleri görüp bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Arıkan, play-off hedefini zorlamaya kararlı olduklarını sözlerine ekledi.

SON HAZIRLIK MAÇI ESKİŞEHİRSPOR İLE

2 Eylül Spor Kulübü, bugün Osmangazi Üniversitesi’nde antrenmanlarına devam edecek ve yarın Eskişehirspor ile saat 14.00’te son hazırlık maçına çıkacak. Bu karşılaşmanın ardından Pazar gününü izinli geçirecek olan Sarı Siyahlılar, sezonun ikinci yarısına Isparta Keçiborlu deplasmanında başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.