2. kümede yaprak dökümü devam ediyor

2. kümede yaprak dökümü devam ediyor
2. Amatör Kümede geçen hafta maçlara çıkmayan takımlar gibi bu hafta da Örnek Kurtuluş maçına, Sarıcakaya da Alpagut maçına çıkmadılar.Tertip Komitesinin vereceği karar üzerine hükmen yenik sayılacak bu takımlar sıralamayı...

2. Amatör Kümede geçen hafta maçlara çıkmayan takımlar gibi bu hafta da Örnek Kurtuluş maçına, Sarıcakaya da Alpagut maçına çıkmadılar.
Tertip Komitesinin vereceği karar üzerine hükmen yenik sayılacak bu takımlar sıralamayı etkilemesede, takımların maçlara gelmemesi, diğer takımların motivasyonunu bozduğundan özellikle liderliğe oynayan takımlar maç yapamamaktan şikayetçi oluyorlar.
Bu hafta ve hafta içi yapılan A grubu karşılaşmalarından sonra Sivrihisar tekrar liderlik koltuğuna otururken, ilçe takımı liginv e grubun iddialı ismi Adanır'ı iki golle geçerek tekrar liderliğe yükseldi. İkinci sıradaki Altay hafta içi kazandığı maç sonrası puanını ondokuza çıkartarak ikinci sırada kaldı. B grubunda ise ligin tek puan kaybetmeyen takımı Kurtuluş kayıpsız yoluna devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip ligin en fazla gol atan ekibi ünvanını elinde bulundururken, ikinci sıradaki Mahmudiye ise Örnekspor'un maçlara çıkmaması neticesi yerini sağlamlaştırdı. C grubunda ise Emek liderilğini devam ettirirken, Mihalgazi maç yapmamasına rağmen ikinci sırada bulunuyor. D grubunda ise mücadele iyiden iyiye kızıştı. Lider Bağlar Vişnelik engelini çok farklı geçerken, Oklubalı maç yapmamasına rağmen 3-0'lık hükmen Sarıcakaya galibiyeti ile averajla ikinc isıraya yerleşti. Bu hafta hayal kırıklığı yaratan Çamlıca ise Muttalip'de bir puan bırakınca en çok evinen liderv e Oklubalı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.