2026 Eskişehir Yılı sporla şenlenecek
Eskişehir’de yıl boyunca sporla dolu bir 2026 yılı hedeflediklerini belirten Sadri Atam, Ocak ayında Porsuk Spor Salonu’nda 2016-2017 doğumlularda 12, 2018-2019 doğumlularda 4 takım olmak üzere toplam 16 takımla Mini Minikler Futsal Turnuvası düzenlediklerini açıkladı. Yaklaşık 250 çocuğun katıldığı turnuvada, kapanışta 2026 logolu ve 26 numaralı formalarıyla sahaya çıkan minik sporcuların gösteri maçı büyük ilgi gördü.
Turnuvanın kazanıp kaybetmekten çok, çocuklara spor sevgisi aşılamak, futbolu öğretmek ve sanal âlemden uzaklaştırmak amacıyla düzenlendiğini vurgulayan Atam, “Bu vesileyle binlerce çocuğumuza dokunmayı hedefliyoruz. 2026’nın Eskişehir yılı olmasıyla birlikte farkındalık yaratmak da önceliklerimiz arasında” dedi.
Sadri Atam, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen TÜFAD Eskişehir Şubesi, İl Hakem Kurulu, Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.