28 taraftara ceza

28 taraftara ceza
Eskişehir İl spor güvenlik kurulu Eskişehirspor’un maçlarında olay çıkartan 28 seyirciye para ve maç izlememe cezası verdi. Eskişehirspor’un evinde oynadığı Oftaş ve Karşıyaka maçlarına gelen 28 taraftara, maç sonrası...

Eskişehir İl spor güvenlik kurulu Eskişehirspor'un maçlarında olay çıkartan 28 seyirciye para ve maç izlememe cezası verdi.
Eskişehirspor'un evinde oynadığı Oftaş ve Karşıyaka maçlarına gelen 28 taraftara, maç sonrası olay çıkarma, karşılaşma sırasında meşale yakma, küfürlü tezahüratta bulunmadan dolayı toplam 36 bin 748 YTL para ve 6 ay müsabakaları izlememe cezası verildi.
İl Spor Güvenlik Kurulu, Vali Yardımcısı Ziya Güler başkanlığında toplandı. Kurul, 19 Mart 2007 tarihinde Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan Eskişehirspor-Karşıyaka maçı ile 16 Ekim 2006 tarihinde oynanan Eskişehirspor-Gençlerbirliği Oftaşspor karşılaşmasında yaşananları değerlendirdi. Toplantı sonunda Eskişehirspor'lu 24 taraftar Karşıyaka maçı sonrası olay çıkarma, 3 seyirci de maç sırasında meşale yakma suçundan 1316'şar YTL idari para ve 6 ay müsabakalardan men cezasına çarptırıldı. Eskişehirspor-Gençlerbirliği Oftaşspor karşılaşmasında küfür ettiği tespit edilen bir taraftara da 1216 YTL para cezası verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.