29 OYUNCU GÖREV ALDI
Yayınlanma:
32 oyuncu ile Antalya’ya giden Eskişehirspor’da Teknik Direktör Özcan Kızıltan oynanan 3 hazırlık mücadelesinde 29 oyuncuya şans tanıdı.
5 OYUNCU 3 MAÇTA DA VARDI
Es-Es’in Antalya’da 3 hazırlık karşılaşmasında 5 futbolcu tamamında şans buldu. Saburtalo, Kumluca Belediye ve Kepez Belediye karşılaşmalarında Tufan Kelleci, Mehmet Taşçı, Furkan Korkut, Arda Yumurtacı ve Berkay tüm maçlarda oynadı.
2 KARŞILAŞMA OYNADILAR
Kadrodaki 16 futbolcudan Kayacan, Efehan, Bartu, Eray, İsmet, Ömer, Serdar, Ayberk, İsmail Haktan, Melih Bostan, Onur Arı, Mustafa, Hamza, Hasan Ulaş, Tolga, Barış 2 maçta da forma giyen isimler oldu.
SADECE 1 MAÇ
3 karşılaşmanın 1’inde ise sadece 8 futbolcu oynadı. Arif Ersagun, Yunusemre Alagöz, Cihangir, Furgan, Hasan Alp, Can Bayırkan, Bedirhan ve Berke Kılıç sadece 1 maçta görev alabildiler.
Resmi İlanlar
Spor