3 GÜNDE 2 MAÇ VAR

3 GÜNDE 2 MAÇ VAR
İlk hafta Denizlispor’u tek golle geçen Eskişehirspor A2 takımı 25 Eylül Salı günü İzmir’de Karşıyaka, 27 Eylül Perşembe günü ise evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor A2 takımı önümüzde ki hafta...

İlk hafta Denizlispor'u tek golle geçen Eskişehirspor A2 takımı 25 Eylül Salı günü İzmir'de Karşıyaka, 27 Eylül Perşembe günü ise evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.
Eskişehirspor A2 takımı önümüzde ki hafta içi 3 günde iki maça çıkacak. İlk hafta Denizlispor'u tek golle geçen Eskişehirspor A2 takım antrenmanlarını antrenör Orhan Türkmengil nezaretinde aralıksız sürdürüyor. Yoğun bir maç temposunun içine girecek A2 takımında yine A takımda forma şansı bulamayan oyuncuların oynaması bekleniyor. 3 günde 2 zorlu 90 dakikaya çıkacaklarını ifade eden antrenör Orhan Türkmengil 'Salı günü İzmir'de Karşıyaka önüne çıkacağız. Yine A takımımızda forma giyemeyen oyuncuların kadroda yer almasını bekliyoruz. Ardından Perşembe günü Beşiktaş'ı ağırlayacağız. Özellikle A takımda forma şansı bulamayan oyuncular adına maç kondisyonlarını geliştirmeleri adına iyi bir şans olacak' dedi. Eskişehirspor A2 takımı 25 Eylül Salı günü Karşyaka ile İzmir Kemalpaşa Stadı'nda saat: 15.00'da, 27 Eylül Perşembe günü ise Beşiktaş ile saat 16.00'da ise Eskişehir Şeker stadında karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.