"3 Puan için gideceğiz"

“3 Puan için gideceğiz”
Gaziantep deplasmanı için konuşan Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık "3 puan için oynayacağız" dedi.Bu sezon Eskişehirspor’un başında sekizinci maçına çıkacak olan teknik direktör Ergin Işık her maçta olduğu gibi...

Gaziantep deplasmanı için konuşan Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık "3 puan için oynayacağız" dedi.
Bu sezon Eskişehirspor'un başında sekizinci maçına çıkacak olan teknik direktör Ergin Işık her maçta olduğu gibi Gaziantep deplasmanına da galibiyet için gideceklerini belirterek "Ben göreve başladığımdan bu yana her maça kazanmak için çıktık. Cumartesi günü oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir maçına da galibiyet için gideceğiz. Ancak saha içindeki şartlar kazanamamamızı gerektiriyorsa bu sefer kaybetmeden dönmek isteyeceğiz.
Rakibimiz 12 haftadır yenilmiyor. Onların bu yenilmezlik serisini de durdurmayı hedefliyoruz. Alacağımız 3 puan umuda yolculukta yeni bir başlangıç olacak. Bu nedenle Antep'den 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.
Işık eksik oyuncular için de "takımda Turan ve Mehmet Al cezalı. Mehmet Akif ve İshak sakat. Ancak bu futbolcularımızın yerine görev yapacak olan oyuncularıma da güveniyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.