3 TAKIM KAZANMAYI BİLDİ

3 TAKIM KAZANMAYI BİLDİ
Süper Amatör Kümede ilk hafta heyecanı dün oynanan 3 maç ile sona ererken, Anadolu Üniversitesi, DSİ Bent ve Kırka Boraks rakiplerini mağlup etti. Gergin geçen maçlarda hakem hataları ve kırmızı kartlar kulüpleri isyan ettirdi....

Süper Amatör Kümede ilk hafta heyecanı dün oynanan 3 maç ile sona ererken, Anadolu Üniversitesi, DSİ Bent ve Kırka Boraks rakiplerini mağlup etti. Gergin geçen maçlarda hakem hataları ve kırmızı kartlar kulüpleri isyan ettirdi.

Süper Amatör Kümede ilk hafta heyecanı dün oynanan 3 müsabaka ile tamamlanırken toplam 6 gol kaydedildi. Önceki güne oranla gol anlamında kısır geçen maçlara hakem hataları ve kırımızı kartlar damga vurdu. Özellikle DSİ Bent-Emek maçında Hakem Oktay Taş Emekspor'dan 2 oyuncuyu Kırmızı kart ile atarken, gösterdiği yönetim ile tribündeki taraftarların ve Emeksporluların tepkisiyle karşılaştı. Bu maçtan DSİ Bent 3-1 galip ayrılmayı bildi. Öte yandan Anadolu Üniversitesi 5 dakika uzatmanın verildiği maçın son saniyelerinde bulduğu golle Çukurhisar'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Çukurhisarlılar 5 dakikalık uzatma süresine maç sonunda tepki gösterdiler.
Günün Kırka derbisinde ise Boraksspor, Kırka Belediye'yi tek golle geçerek lige galibiyet ile başlayan bir başka takım oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.