3 TAKIMIMIZ '0' ÇEKTİ

3 TAKIMIMIZ ‘0’ ÇEKTİ
Elit Akademi Ligi takımlarımız dün 3 ayrı yaş kategorisinde müsabakalara çıkarken, Turgutlu karşısında umduğunu bulamadı. Önceki gün U14 ve U15 takımlarımızın ardından dün ise U18, U17 ve U16lar sahaya çıktı. Vali Hanefi...

Elit Akademi Ligi takımlarımız dün 3 ayrı yaş kategorisinde müsabakalara çıkarken, Turgutlu karşısında umduğunu bulamadı.
Önceki gün U14 ve U15 takımlarımızın ardından dün ise U18, U17 ve U16lar sahaya çıktı. Vali Hanefi Demirkol tesislerinde oynanan müsabakada U18 takımımız Turgutlu'yu ağırladı. Maçta gol aradığı dakikalarda kalesinde goller gören U18ler sahadan boynu bükük ayrılmak zorunda kaldı. Gol düellosu şeklinde geçen maçta temsilcimiz 3-2 mağlup olurken, gollerimizi Fatih Ceylan ve sonradan oyuna dahil olan Erdin kaydetti.
Turgutlu deplasmanına giden U16 ve U17lerimiz de eli boş döndü. İlk olarak sahaya çıkan U16larımız rakibine 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. U16larda ki tek golümüz Alihan'dan geldi. U17 takımımız da Turgutlu'da son dakika golüyle rakibine aynı skorla mağlup olmaktan kurulamadı. Temsilcimizin tek golü İbrahim'den geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.