4 takım başbaşa

4 takım başbaşa
Ligin 31. haftasında düşme hattındaki dört taktım baş başa kaldı. Haftayı galibiyetle kapatan Eskişehirspor ve Kocaeli rahatladı.Futbol federasyonunun düşme hattında olan ve hatta yakın takımların maçlarının tamamını...

Ligin 31. haftasında düşme hattındaki dört taktım baş başa kaldı. Haftayı galibiyetle kapatan Eskişehirspor ve Kocaeli rahatladı.
Futbol federasyonunun düşme hattında olan ve hatta yakın takımların maçlarının tamamını dün oynattı.
Oynanan beş karşılaşma sonunda Eskişehirspor ve Kocaelispor rakiplerini yenerek ligde kalmayı matematiksel olarak ta garanti altına alırken Mardin, A.Sebat, Uşakspor ve Türktelekom baş başa kaldı.
Üç takımın küme düşeceği ligde kalan üç maçta Telekom, Uşak, Mardin ve A.Sebat kıran kırana bir puan mücadelesi içine girecek. Mardin 32 puana ulaşırken düşme hattındaki takımlar birer puan farkla arka arkaya sıralandı. Düşme hattında değişiklik yaşanmazken rahatlayan Eskişehirspor düşme hattı ile arasındaki puan farkınıda 9'e yükseltti.
Ligin 31. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak 3 maçla devam edecek. Program Pazartesi günü oynanacak olan Karşıyaka- Samsun maçı ile tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.