6 futbolcu profesyonel olacak

6 futbolcu profesyonel olacak
Eskişehirspor yönetimi alt yapıdan profesyonel yapılacak gençlerle ilgili rapor istedi. 6 futbolcu profesyonel yapılacak. Eskişehirspor yönetimi önceki gün Alt yapı yönetimine profesyonel yapılacak olan genç futbolcular ile başka...

Eskişehirspor yönetimi alt yapıdan profesyonel yapılacak gençlerle ilgili rapor istedi. 6 futbolcu profesyonel yapılacak.
Eskişehirspor yönetimi önceki gün Alt yapı yönetimine profesyonel yapılacak olan genç futbolcular ile başka kulüplerce götürülmesi muhtemel yetenekli miniklerin isimlerinin bildirilmesini istedi. Eskişehirspor yönetimi PAF takımdaki yetenekli isimlerin yanı sıra miniklerdeki yetenekli olan futbolcuları profesyonel yapacak.
İsimleri belirlemek amacıyla teknik as başkan Mümtaz Özpak ile toplantı yapan alt yapı koordinatörü Emre Özbayer , antrenörler Gani Gümüşcan ve Kenan Takıl 94 doğumlulardan 88 doğumlu olanlara kadar tüm futbolcuları tek tek inceleyerek hazırladıkları raporu Eskişehirspor yönetimine sundu.
Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre bildirilen isimlerden dört PAF takım oyuncusunun ve ikide küçük yaş grubu futbolcusunun profesyonel yapılacağı öğrenildi. Ancak yönetim belirlen
en isimleri açıklamaktan kaçındı.. Bu arada teknik direktör Ergin Işık'ın PAF takımdaki bazı oyuncuları ismen antrenmana çağırdığı da öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.