8 Futbolcu daha alınacak

8 Futbolcu daha alınacak
Eskişehirspor yeni sezon kadrosu için 8 futbolcu daha transfer edecek. Transfer komitesi yelpazeyi geniş tutarak ince eleyip sık dokumaya çalışıyor.Eskişehirspor dış transferde ilk imzalarını önceki gün üç futbolcuya attırdı....

Eskişehirspor yeni sezon kadrosu için 8 futbolcu daha transfer edecek. Transfer komitesi yelpazeyi geniş tutarak ince eleyip sık dokumaya çalışıyor.
Eskişehirspor dış transferde ilk imzalarını önceki gün üç futbolcuya attırdı. Gaziantep BŞ' li Serdar ve Ömer ile Mardinspor' lu Evren'le ikişer yıllık sözleşme imzalayan Eskişehirspor transfer komitesi gündeme gelen hemen hemen tüm futbolcularla ön görüşmelerde ve temaslarda bulunuyor.
Tecrübeli file bekçisi Kaleci Ömer'den Yusuf'a , Gaziantep' li Engin'den genç futbolculara kadar herkesle temasa geçen transfer komitesi bir taraftan futbolcu piyasasını takip ederken bir taraftan da ince eleme yönüne gidiyor.
Ömer gibi tecrübeli isimlerin fiyatları 600 ile 800 bin YTL arasında değişmesi karşısında kendine uygun gelebilecek futbolculara yönelen ve görüşen Eskişehirspor transfer komitesi yeni sezonun kadrosu için sekiz yeni futbolcu daha almayı planlıyor.
Alınacak futbolcularda öncelik teknik direktör Metin Diyadin'in verdiği isimler olurken, gündeme gelen diğer isimler konusunda da teknik direktör Diyadin'in oluru alınıyor. Alınacak futbolcularda öncelik olarak santraforlar ve kalecilere ağırlık verildiği öğrenildi. Transfer edilecek kalecinin ise Sinan'a ciddi bir rakip olacağı belirtiliyor.
Bu arada önceki gün Eskişehirspor tesislerini incelemeye gelen Maliye bakanı Kemal Unakıtan' ada yönetimce liste verildiği öğrenilirken bu listenin içinde Beşiktaş'ın genç futbolcularının isimlerinin bulunduğu belirtildi.
Beşiktaş' lı genç futbolcuların transferlerinin yurtdışında olan başkan Yıldırım Demirören' in dönmesinden sonra netlik kazanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.