A.Ü. son kez evinde

A.Ü. son kez evinde
Deplasmanlı erkekler basketbol 2.liginde mücadele eden Anadolu Üniversitesi bugün ligde evinde oynayacağı son maçına çıkıyor. Ligde düşmemeyi garantileyen Anadolulu erkek basketbolcular bugün Gölcük Belediye’yi konuk edecek....

Deplasmanlı erkekler basketbol 2.liginde mücadele eden Anadolu Üniversitesi bugün ligde evinde oynayacağı son maçına çıkıyor.
Ligde düşmemeyi garantileyen Anadolulu erkek basketbolcular bugün Gölcük Belediye'yi konuk edecek. Antrenör Rıza Solmaz gözetiminde hazırlıklarını tamamlayan Anadolu Üniversitesi'nde hedef evindeki son maçından galibiyet ile ayrılmak. Bugün Anadolu Üniversitesi spor salonunda saat: 15.007da başlayacak zorlu karşılaşmanın prestij niteliği taşıdığını belirten antrenör Solmaz" Ligde istediğimiz sonuçları bir türlü alamadık. Bana göre ortaya koyduğumuz oyun anlayışı ile daha iyi yerlerde olmalıydık. Bu yıl bizim için büyük tecrübe olduk. Şimdiden önümüzdeki sezonun hazırlıklarını başladık. İnşallah taraftarımızın da desteği ile evimizdeki son maçtan güzel bir galibiyet ile ayrılmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.