A2 İLE SAĞLIK KAPIŞTI

A2 İLE SAĞLIK KAPIŞTI
Temsilcilerimiz yeni sezon için artık son hazırlıklarını yapıyor. Dün de Eskişehirspor A2 takımı Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sağlıkspor ile karşı karşıya geldi. Vali Hanefi Demirkol tesislerinde oynanan müsabaka...

Temsilcilerimiz yeni sezon için artık son hazırlıklarını yapıyor. Dün de Eskişehirspor A2 takımı Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sağlıkspor ile karşı karşıya geldi. Vali Hanefi Demirkol tesislerinde oynanan müsabaka oldukça zevkli ve çekişmeli geçti. A2 takımında antrenör Orhan Türkmengil, Sağlıkspor'da ise antrenör Mesut Altıntaş tüm oyuncularına şans vererek takımlarının genel durumunu görme fırsatını yakaladılar. Sezona bu hafta evinde oynayacağı Denizli maçıyla 'Merhaba' diyecek A2 takımında antrenör Orhan Türkmengil 'A takımından 6-7 oyuncu her hafta bizimle maçlara çıkacağı için bu sezon kadromuzda fazla oyuncu bırakmadık. Sezon öncesi hazırlık dönemini iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. İyi ve bizim açımızdan yararlı hazırlık maçları yaptık. Oyuncularımın son durumundan memnunum. A takımdan gelen oyuncular ile iyi bir uyum yakalayarak Eskişehirspor'a yakışır mücadele edeceğiz ve oyuncularımızı yukarıya her daim hazır hale getireceğiz' dedi.
Lig için geri sayıma giren Sağlıkspor'da ise antrenör Altıntaş 'Eskişehirspor A2 takımı iyi bir ekip. Bizim açımızdan yararlı bir özel maç oldu. Art ve eksi yönlerimizi biliyoruz. Buna göre sezona hazırlanmaktayız. Genç ve yeni kadromuzla ilimizi yine en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Umarım tüm takımlarımızla birlikte Eskişehir futbolu adına güzel bir sezon geçiririz' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.