AKADEMİ'DE RAKİP ERCİYES

AKADEMİ’DE RAKİP ERCİYES
Alkış aldılar Akademi Gelişim Ligleri’nde her geçen hafta heyecan artıyor. Ligde mücadele eden Eskişehirspor alt yapı takımları geçtiğimiz hafta Kardemir Karabük ile karşı karşıya gelmişti. Siyah- Kırmızılı ekiplerimiz...

Alkış aldılar
Akademi Gelişim Ligleri'nde her geçen hafta heyecan artıyor. Ligde mücadele eden Eskişehirspor alt yapı takımları geçtiğimiz hafta Kardemir Karabük ile karşı karşıya gelmişti. Siyah- Kırmızılı ekiplerimiz zorlu rakipleri karşısında iyi oyun sergileyerek aldıkları sonuçlarla büyük alkış almıştı. Temsilcilerimiz maçlarda üç galibiyet bir beraberlik çıkardı.
Hedef galibiyet
Ligde bu hafta Eskişehirspor altyapı ekiplerimiz SAİ Kayseri Erciyes ile karşı karşıya gelecek. Tüm takımlar bu hafta evinde rakiplerini konuk edecek. Eskişehirspor U-14 ve U-15 ekiplerimiz Cumartesi günü Vali Hanefi Demirkol sahasında, U-16 ve U-17 takımlarımız ise Pazar günü Muttalıp Sentetik sahada mücadele edecek. Maçların başlama saati her hafta olduğu gibi 12 ve 14.00. Alt yapı takımlarımız rakiplerini yenerek eli boş göndermek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.