AKADEMİ'DE RAKİP KARABÜK

AKADEMİ’DE RAKİP KARABÜK
Akademi Gelişim Ligleri’nde ilimizi temsil eden Eskişehirspor, bu hafta Kardemir Karabük ile karşı karşıya gelecek. Altyapı takımları zorlu maçların hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyorZORLU MAÇLAR Akademi Gelişim Ligleri’nde...

Akademi Gelişim Ligleri'nde ilimizi temsil eden Eskişehirspor, bu hafta Kardemir Karabük ile karşı karşıya gelecek. Altyapı takımları zorlu maçların hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor

ZORLU MAÇLAR
Akademi Gelişim Ligleri'nde mücadele Eskişehirspor, önümüzdeki hafta Kardemir Karabük ile karşı karşıya gelecek. Siyah-Kırmızılı altyapı takımımız geçtiğimiz haftada Gençlerbirliği ile mücadele etmişti. Takımlarımız rakipleri karşısında iki mağlubiyet, tek beraberlik ve bir galibiyet alarak haftayı kapatmıştı.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Temsilcilerimiz bu hafta Karabük karşısında iyi sonuçlar alarak telafi etmek istiyor. Eskişehirspor U-15, U-16 ve U-17 takımları rakiplerini evinde konuk edecek. Maçlar pazar günü oynanacak. Siyah-Kırmızılı U-14 takımımız da deplasmanda galibiyet için sahaya çıkacak. Futbolcular zorlu maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.
Sınav engeli
Elit Liglerde yer alan Eskişehirspor U-19 ve U-21 takımlarının hafta sonu YGS sınavı nedeniyle maçları oynanmayacak. U-19 ekibimiz 18 Martta Bursa'yla, 22 Mart'ta Balıkesir ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor U-21 ekibimiz de 28 Mart'ta Mersin ile üç puan mücadelesi verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.