Akdeniz mesaisi başladı

Akdeniz mesaisi başladı
Eskişehirspor’un bir haftalık Akdeniz mesaisi başladı. Kırmızı şimşekler ilk çalışmayı teknik direktör Rıza Çalımbay gözetiminde gerçekleştirdi.Sezonun ikinci yarısına Akdeniz’de kamp yaparak hazırlanacak olan Eskişehirspor...

Eskişehirspor'un bir haftalık Akdeniz mesaisi başladı. Kırmızı şimşekler ilk çalışmayı teknik direktör Rıza Çalımbay gözetiminde gerçekleştirdi.
Sezonun ikinci yarısına Akdeniz'de kamp yaparak hazırlanacak olan Eskişehirspor Türkiye kupası maçları nedeniyle kısa sürecek kamp dönemini yoğun bir tempoda geçirecek. Dün kampın yapılacağı Calipso Otelde bir araya gelen kırmızı şimşekler ilk çalışmayı da akşam 17.00'de yaptı. Otele 1 km uzaklıktaki sahada düz koşu, depar, kültür fizik, ve top çalışması yapan kırmızı şimşekler antrenmandan sonra masaj ve dinlenmeye çekildi.
Kampın ilk çalışması semineri tamamlayarak Kemer'e gelen teknik direktör Rıza Çalımbay tarafından gerçekleştirildi. 7 gün sürecek ilk kamp döneminde bugünden itibaren çift çalışma yapacak olan Eskişehirspor 8 Ocak'ta Eskişehir'e dönecek. 10 Ocak'ta Fenerbahçe ve 12 Ocak'ta Altay kupa maçından sonra Eskişehirspor'un ikinci kamp dönemi başlayacak. Eskişehirspor 5'inde Konyaspor ile özel maç yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.