Akrabalar engel tanımıyorlar

Akrabalar engel tanımıyorlar
İlimizde dün başlayan Görme Engelliler Büyük bayan ve erkek Halter Türkiye şampiyonasında ilimiz adına mücadele eden Çetinkuş ailesi dikkat çekti. Görme Engelliler spor kulübünün lisanslı sporcuları olan Satılmış Çetinkuş,...

İlimizde dün başlayan Görme Engelliler Büyük bayan ve erkek Halter Türkiye şampiyonasında ilimiz adına mücadele eden Çetinkuş ailesi dikkat çekti.
Görme Engelliler spor kulübünün lisanslı sporcuları olan Satılmış Çetinkuş, İrfan Çetinkuş ve Yakup Çetinkuş ilimiz adına Görsem spor kulübünde başarılı bir şekilde hem sportif, hem de sosyal anlamda çalışmaların sürdürüyorlar. Amca çocukları olan sporcular Milli takım forması altında da birlikte Brezilya'da yapılacak Dünya şampiyonasında mücadele edebilmek için mücadele edecekler. Belki de bir ilk gerçekleştirmek isteyen üç sporcunun ortaya koydukları mücadeleleri ve engel tanımamaları herkes tarafından da alkış alıyor. 3 Görme Engelli sporcumuzun da yapılacak müsabakalarda başarılı olarak bir ilke imza atmaları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.