"ALPER'İ BIRAKMAYA HİÇ NİYETİMİZ YOK"

“ALPER’İ  BIRAKMAYA  HİÇ NİYETİMİZ YOK”
Alper’in adının yeniden Galatasaray’la anılması Es-Es’de teknik patron Ersun Yanal’ı kızdırdı. Alper ile ilgili görüşlerini açıklayan Teknik Direktör Ersun Yanal, Alper’in Eskişehirspor’da forma giymeye devam edeceğini...

Alper'in adının yeniden Galatasaray'la anılması Es-Es'de teknik patron Ersun Yanal'ı kızdırdı.
Alper ile ilgili görüşlerini açıklayan Teknik Direktör Ersun Yanal, Alper'in Eskişehirspor'da forma giymeye devam edeceğini ve bu sezon Eskişehirspor'da kalacağını dile getirdi.
Yanal "Spor medyamız Eskişehirspor transfer hareketliğine her gün yeni bir şeyler ekliyor. Gidenleri de gelenleri de gazetelerden izliyoruz. Sağ olsunlar takımı kuruyorlar, dağıtıyorlar, topluyorlar. En son Alper Potuk ile ilgili olarak gündeme düşen haberleri gördük. Üstelik çok önemli Marsilya maçımıza iki gün kala. Alper'i bırakmaya hiç niyetimiz yok. Alper Eskişehirspor'un simge isimlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Endüstriyel futbolun yağma düzeninde her zaman dik durmuş Eskişehirspor taraftarları için de çok değerli. Bizim amacımız da Alper gibi kendi öz değerlerimizden bir çok genç yetenekle Avrupa arenasında boy göstermek. Alper Potuk bu yöndeki çalışmalarda bize ilham veriyor, bunun için de Eskişehir'de kalacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.