"ALPER'İ SATMAYACAĞIZ"

“ALPER’İ SATMAYACAĞIZ”
Eskişehirspor başkanı Halil Ünal son günlerde yeniden gündeme gelen transfer dedikoduları için son sözü söyleyerek "Alper’i satmayacağız" dedi. Es-Es formasıyla son iki sezondur oynadığı başarılı futbolla transferin gündemindeki...

Eskişehirspor başkanı Halil Ünal son günlerde yeniden gündeme gelen transfer dedikoduları için son sözü söyleyerek "Alper'i satmayacağız" dedi.
Es-Es formasıyla son iki sezondur oynadığı başarılı futbolla transferin gündemindeki bir numaralı isim olan Alper Potuk için son günlerde dedikodular yeniden yayılmaya başlandı.
Birkaç takımın listesinde olan Alper Potuk için son kez konuşan Eskişehirspor başkanı Halil Halil Ünal "Alper'i her kulüp istiyor. Bir kez daha duyurmak istiyorum. Bu sene Alper'i satmayacağız." dedi.
Ünal Batuhan için de talip olan kulüplerle pazarlığa her zaman açık olduklarını dile getiren Ünal "Batuhan'ın hocayla arasında sorun var. Bonservisiyle ya da kiralık başka bir takıma göndereceğiz. Gelecek tekliflere açığız" dedi. Ünal, Marsilya maçı için de "Yıllar önce olduğu gibi ülkemizi Avrupa'da yine başarıyla temsil edeceğiz. Futbolcularıma ve teknik heyete sonsuz güvenim var. Ülkelerinin kupalarını kazanmış, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiş Marsilya'nın ne kadar tur atlama şansı varsa, bizim de şansımız var. İnanıyorum, bu işi başaracağız. Turu geçmemiz halinde yönetim kurulu olarak futbolculara çok güzel bir hediyemiz olacak. Kulüp tarihinin en büyük ödülünü vereceğiz. Çarşamba günü umudu yolculuğumuz başlıyor. Herkesin kalbinin bizimle atmasını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.