ALPU GERİ SAYIMA GİRDİ

ALPU GERİ SAYIMA GİRDİ
Alpu ilçesi geçtiğimiz günlerde Şehit verdiği Piyade Uzman Çavuş Enis Yücel anısına Judo turnuvası düzenliyor. Bu anlamlı organizasyon için tüm hazırlıklar tamamlanırken, geri sayıma girildi. Alpu’da 22 Eylül Cumartesi...

Alpu ilçesi geçtiğimiz günlerde Şehit verdiği Piyade Uzman Çavuş Enis Yücel anısına Judo turnuvası düzenliyor. Bu anlamlı organizasyon için tüm hazırlıklar tamamlanırken, geri sayıma girildi.

Alpu'da 22 Eylül Cumartesi günü Şehit Piyade Uzman Çavuş Enis Yücel anısına Judo Turnuvası düzenleniyor. Yapılacak olan Turnuvaya Afyon, Kütahya ve Uşak illerinden judocular katılacak. Mini minikler, Minikler, Yıldızlar ve Ümitler Kategorilerinde yapılacak turnuva Saat:10:00 da başlayacak. Saat:14:00' da turnuvanın açılış seremonisi yapılırken, Eskişehir Judo Spor Kulübü Cimnastik ve Güreş ekipleri gösterileriyle turnuvaya heyecan katacak.
Turnuvanın yapılmasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş, Alpu Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alpu Halk Eğitim Merkezlerinin destek verirken, Dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenecek törenle dağıtılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.