ALT YAPIDA KAYIP HAFTA

ALT YAPIDA KAYIP HAFTA
Eskişehirspor alt yapısı bu hafta istediği sonuçları alamadı. U14, U17 ile U21 takımlarımız berabere kalırken, U15, U16 ve U19 takımlarımız rakiplerine boyun eğdi…Eskişehirspor alt yapısı bu hafta galibiyet yüzü görmedi.Gelişim...

Eskişehirspor alt yapısı bu hafta istediği sonuçları alamadı. U14, U17 ile U21 takımlarımız berabere kalırken, U15, U16 ve U19 takımlarımız rakiplerine boyun eğdi…


Eskişehirspor alt yapısı bu hafta galibiyet yüzü görmedi.


Gelişim liglerinde Gençlerbirliği ile karşılaşan ekiplerimizden U14’ler rakibiyle golsüz berabere kalırken, geçen yılın Türkiye ikincisi U15 ekibimiz sahadan tek golle mağlup olarak ikinci maçından da puansız ayrıldı. U16’lar ise deplasmandan 4-0’lık mağlubiyetle döndü. Akademi Gelişim liglerinde bu hafta temsilcilerimiz bay olarak dinlenecek.


 


U17’lerin İlk Puanı


Elit ligde mücadele eden ekiplerimiz hafta sonu Giresun’daydı. U17’ler 1-1’lik skorla bu sezon ki ilk puanını alırken, son iki maçından 6 puan çıkartan U19 takımımız rakibine 3-0 yenilmekten kurtulamadı. U17 ve U19 takımlarımız ümraniye ile kapışacak.


Lige 5’te 5 yaparak giren Eskişehirspor U21 takımımız ise Gazişehir Gaziantep yenilgisinin ardından evinde Manisa ile golsüz berabere kalarak son iki maçta 5 puan kaybetti. 


 


Yağmurluk Şart!


Akademi liginde mücadele eden ekiplerimizin hafta sonu ilginç bir görüntüsü dikkat çekti. Yoğun yağışlı havada çukurhisar sahasına oyuncuların yağmurluksuz gelmesi şaşırttı. Oyuncuların eşofmanla sahada ısınması maç öncesi yoğun şekilde ıslanmalarına neden oldu. Alt yapı yetkililerin bu duruma bir an önce çözüm bulması ve yağmurlukları temin etmesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.