"Altay maçında hedef 3 puan"

“Altay maçında hedef 3 puan”
Gazetemizi ziyaret eden Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık, Altay maçı için “ Hedefimiz üç puan” dedi. Eskişehirspor’ un en zor döneminde göreve gelen ve yüklendiği misyonu başarıyla yerine getiren teknik direktör...

Gazetemizi ziyaret eden Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık, Altay maçı için " Hedefimiz üç puan" dedi. Eskişehirspor' un en zor döneminde göreve gelen ve yüklendiği misyonu başarıyla yerine getiren teknik direktör Ergin Işık dün gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.
Spor servisindeki arkadaşlarımızla bir süre sohbet eden ve görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını açıkça dile getiren teknik direktör Ergin Işık son Altay maçı ile ilgili olarak ta şunları söyledi.
" Ligin son maçında da her zaman olduğu gibi hedefimiz üç puan. Ligin son maçı ve aynı zamanda sıcak bir havada oynanacak olmasına rağmen ben futbolcularımın sahada üzerlerine düşeni en iyi şekilde yerine getireceğine eminim. Futbolcularım sıkıntılı bir sezon geçirdikleri kadarda özveride bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Altay ilk altıyı istiyor ve kazanmak zorunda. Bizde ilk 10'nu istiyoruz. Zor bir maç olacak. Stresten uzak çıkmamız nedeniyle galibiyete daha yakınız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.