Altes grubundan alacaklılara çağrı

Altes grubundan alacaklılara çağrı
Eskişehirspor Altes, tüm yönetici ve futbolcuları alacağını silmeye davet etti. Yapılan açıklamada “Haydi şimdi bütün Eskişehir, alacağımı siliyorum, Eskişehirspor'a umut oluyorum diyerek bir meşale de biz yakıyoruz. Yaşasın Eskişehirspor” denildi.

Eskişehirspor Altes Tribün Grubu yaptığı yazılı açıklamada “Bilindiği üzere şanlı Eskişehirspor'umuz senelerdir bir çıkmazın içerisinde ve bu çıkmazdan kurtulmak için taraftar olarak senelerdir yalnız başımıza mücadele ediyoruz. Bizlerin derdi seçilmişi, atanmışı, odaları, sanayicisi ve iş adamlarının, kısacası bütün Eskişehir'in Eskişehirspor ile dertlenip sahip çıkmasıydı.Yerel seçim sürecinde verilen sözler ve son seçimli kongremizde şehrin önde gelenleri, başkanlık için Sayın Ulaş Entok isminde birleşerek bir nebze olsun umudumuzu yeşertmiştir. Bu umut, birkaç eski antrenör ve futbolcumuzun alacaklarını silmesiyle daha da ateşlenmiştir”.

“ALACAĞIMI SİLİYORUM”

Değişim içeriden başlar diyerek bütün eski yönetici, antrenör ve futbolcularımızı bu ateşe su taşımaya ve alacaklarından feragat etmeye davet ediyoruz. Bu süreçte yönetim kurulumuz, milletvekillerimiz, oda başkanlarımız ve belediye başkanlarımıza büyük görev düşeceğini hatırlatarak herkesin üstüne düşeni yapacağını düşünüyoruz. Haydi şimdi bütün Eskişehir, alacağımı siliyorum, Eskişehirspor'a umut oluyorum diyerek bir meşale de biz yakıyoruz. Yaşasın Eskişehirspor, kahrolsun senden umudunu kesenler".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.