Altyapıda tüm ekipler deplasmanda

Altyapıda tüm ekipler deplasmanda
 Muhabir
Eskişehirspor Altyapı ekipleri bu hafta sonunu gurbette geçirecek. 2 ekip Cumartesi, 2 ekip ise Pazar günü 3 puan mücadelesi verecek.

U-19 Elit B Liginde Play Out oynamamak ve ligde kalmak adına korkulu rüya görmemek isteyen Eskişehirspor U-19 takımı yarın Adanaspor’a konuk olacak. Antrenör Yiğit Cumalı nezaretinde çalışmalarını tamamlayan Genç Şimşekler dün gece Adana’ya hareket ederek bugün burada kampa girecek ve maç saatini beklemeye geçecek. Es Es U-19 ekibinin zorlu karşılaşması saat 12.00’de başlayacak

ÇIKIŞ ARIYORLAR

U-16 Gelişim Liginde son haftalarda yaşadığı büyük düşüş ile alt sıralara gerileyen ve hafta içerisinde ise sahasında Bursaspor’a mağlup olan Eskişehirspor U-16 takımı Pazar günü deplasmanda Teksüt Bandırmaspor’a konuk olacak. Yeniden çıkış yakalamak ve ligde kalan son 2 haftayı iyi geçirmek isteyen Siyah Kırmızılı ekip zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor. Es Es U-16 ekibinin deplasmanda oynayacağı bu zorlu karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da başlayacak.

HEDEF GALİBİYET

Hafta içi sahasında İnegöl Kafkas ile 3-3 berabere kalan Eskişehirspor U-15 ekibi Gelişim Liginde Pazar günü deplasmanda bu kez İnegölspor’un konuğu olacak. Antrenör İbrahim Özen nezaretinde çalışmalarını tamamlayan Es Es U-15 ekibi deplasmanda oynayacakları zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Şimşeklerin Pazar günü deplasmanda karşılaşması İnegölspor mücadelesi Pazar günü saat 13.00’da oynanacak.

ONLAR YİNE GURBETTE

Gelişim U-14 Liginde son 2 haftaya girilirken, hafta başında deplasmanda kazanan Es Es U-14 ekibi yarın ise yine deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olacak. Zorlu lig maratonunun sonuna doğru açılan Minik Şimşekler yarın deplasmanda oynayacakları zorlu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak istiyor. Es Es U-14 takımının Sakaryaspor ile oynayacağı zorlu karşılaşma yarın saat 13.00’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.