AMATÖR LİGLER 4-5 MART’TA KALDIĞI YERDEN!
Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam’ın da yer aldığı toplantı sonunda BAL ve Yerel Liglerin 4-5 Mart tarihleri arasında kaldığı yerden devam edileceği açıklandı.
Amatör Kurulun geniş katılımlı toplantısından amatör liglerle ilgili kararlar çıktı.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez başkanlığında yapılan toplantıda devam eden bütün amatör liglerin 4-5 Mart tarihlerinde kaldığı yerden devam etmesi için karar alındı. Alınan bu kararın federasyona sunulacağı, federasyonun onaylaması halinde amatör liglerin de profesyonel liglerle birlikte aynı tarihte başlayacağı ifade edildi. Kulüplerin beklediği soru cevabını bulurken, kurulun aldığı bu kararın uygulanması için TFF ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da onay vereceği öğrenildi.
EASKF Başkanı Sadri Atam, “Her hangi bir ters durum yaşanmaması halinde bu karar doğrultusunda lig programlarında yeniden düzenlemeye gideceğiz. Sadece depremden zarar gören illerimizde müsabakalar oynanmayacak. Bölgesel Amatör Lig başta olmak üzere şehrimizde tüm ligler kaldığı yerden devam edecek. Hiçbir kulübümüz mağdur olmayacak. Tüm takımlara tekrar başarılar diliyorum” dedi.