Amatörler dikkat!

Amatörler dikkat!
Futbol federasyonu futbol disiplin talimatında yaptığı değişiklik resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.Futbol federasyonunun futbol disiplin talimatının uygulanması konusunda değişiklik yapıldı. Yapılan değişiklik...

Futbol federasyonu futbol disiplin talimatında yaptığı değişiklik resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.
Futbol federasyonunun futbol disiplin talimatının uygulanması konusunda değişiklik yapıldı. Yapılan değişiklik 24 Mart tarihli resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yeni yönetmelikle bundan böyle Amatör lig, A genç, B genç, Yıldız , minik ve miniminikler müsabakalarında ceza alan futbolcular bulundukları kategoride cezalarını dolduracak.
Daha önceki yönetmelikte ceza alan futbolcular cezalarını başka kategoride oynamayarak doldura bilmiyorlardı. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Futbol il temsilcisi Suat Alpargu "Daha önceden bir kategoride ceza alan futbolcu başka kategorilerde cezasını çekebiliyordu. Şimdi bu değişti. Örnek verirsek B genç maçında ceza alan futbolcu A genç veya Yıldız maçlarında yer almayarak cezasını geçiştiremeyecek. Cezası sadece B genç maçlarında geçerli olacak. Ligin sona ermesi halinde ise futbolcunun cezası oynadığı diğer kategoride geçerli olacak ve cezasını doldurabilecek."dedi.
PAF ligi ve deplasmanlı süper gençler ligde oynayan futbolcular kendi kategorilerindeki cezalarını tamamlamadan başka kategoride forma giyemeyecek.Yöneticiler ise her kategoride cezasını dolduracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.