"AMATÖRLER ÜVEY EVLAT MI?"
Türkiye Futbol Federasyonunun amatörler konusunda sessiz kalmasına isyan eden Gençlergücü Antrenörü Mehmet Göçen “TFF amatörler için sadece lisans ücretlerini almak için var. Amatörleri üvey evlat görüyorlar. TFF amatör işler sorumlusu Ali Düşmez neden bu süper amatörle ilgili bir kararın alınmadığını gelecek sezonun planlamasının yapılmadığını çıkıp açıklamalıdır” dedi.
SESSİZLİK AMATöRLERİ ETKİLİYOR
Gençlergücü Antrenörü Mehmet Göçen amatördeki belirsizlik nedeniyle isyan etti.
Türkiye Futbol Federasyonunun tüm profesyonel liglerin belirlenmesine rağmen Bölgesel amatör ile diğer amatör kümelerdeki belirsizlik takımları etkiliyor. Bu bilersizlik üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Göçen amatörlerin yine üvey evlat gibi kaldığını belirtti.
“TFF KüME DüŞTü”
Göçen şu ifadelere yer verdi ;
“Süper amatörün akıbeti ne olacak. Bal ligi durumu ne olacak. Ayrıca önümüzdeki sezonun planlaması ne olacak. TFF Bal ne zaman başlayacak ?. Süper amatör ne zaman başlayacak?
Statü ne olacak?. Hangi takımlar çıkacak ? Takımlar kongre yapacak kadro oluşturacak sizden haber bekliyor!...
Bütün ligler tescillendi belli oldu hatta önümüzdeki sezon başlama tarihleri bile belli!.
Bir kişi de çıkıp bir açıklama yapmıyor!
Bence amatör işler TFF sorumlusu Ali Düşmez bu dönemde küme düştü nettt!”
“DAHA KİTAPçIK YOK”
Kitapçık ile ilgili de konuşan Göçen “Ayrıca 2020-2021 sezonu amatör kitapçığının çıkması lazım ki daha liglerin akıbeti bile belli değil henüz alınan resmi bir karar yok. TFF amatörler için sadece lisans ücretlerini almak için var. Amatörleri üvey evlat görüyorlar.
TFF amatör işler sorumlusu Ali Düşmez neden bu süper amatörle ilgili bir kararın alınmadığını gelecek sezonun planlamasının yapılmadığını çıkıp açıklamalıdır.
Herhangi bir resmi açıklama yok.
profesyonel kulüplerin harcama limitlerine kadar karar alınıp açıklanıyor fakat ufak bir amatör küme kararı alınıp açıklanmıyor” dedi.