Amatörlerin taban harekatı

Amatörlerin taban harekatı
Amatör kulüplerimizden Odunpazarı ile yine amatör kümede mücadele eden semt takımımız Kırmızı Toprakspor dün alt yapı için seçme yaptı. Futbol alt yapı çalışmalarına bu yaz döneminde büyük önem verecek ve yeniden bir...

Amatör kulüplerimizden Odunpazarı ile yine amatör kümede mücadele eden semt takımımız Kırmızı Toprakspor dün alt yapı için seçme yaptı. Futbol alt yapı çalışmalarına bu yaz döneminde büyük önem verecek ve yeniden bir yapılanma oluşturacak her iki kulübümüzün de seçmesinde minik futbolcu adayları mücadele etti.
Kırmız Toprakspor Osmangazi semt sahasında antrenörler Çetin Yurtşen, Turgay Çankaya ve Gürcan Sayma nezaretinde yaparken, seçmelere 50' ye yakın sporcu katıldı.
Öte yandan özellikle son yıllarda futbol alt yapı faaliyetlerinin tümünde boy gösteren Odunpazarı dün Necdet Yıldırım sahasında futbol yaz okulu için seçmesini yaptı. 100'e yakın miniğin katıldığı seçmelerde antrenörler Orhan Bek ve Hakan Umar minikleri izledi. Yetenekli futbolcuları yaz okulu çalışmalarına dahil eden kulüplerimiz, önümüzdeki haftadan itibaren haftanın 3 günü yaz dönemi boyunca çalışmalarını yürütecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.