Anadolu erteleme maçında

Anadolu erteleme maçında
Anadolu Üniversitesi bayan hentbol takımımız bugün erteleme karşılaşmasında Çankaya Belediyesi’ni konuk edecek.Bayanlar hentbol süper liginde mücadele eden Anadolu Üniversitesi bayan hentbol takımımız sezon başından bu yana...

Anadolu Üniversitesi bayan hentbol takımımız bugün erteleme karşılaşmasında Çankaya Belediyesi'ni konuk edecek.
Bayanlar hentbol süper liginde mücadele eden Anadolu Üniversitesi bayan hentbol takımımız sezon başından bu yana lig maçlarına milli takım faaliyetleri nedeniyle üç kez ara vermişti. Ligdeki bu ertelemeler nedeniyle oyuncularında konsantrasyonda zorlandıklarını ve lig müsabakalarının yanı sıra Türkiye kupası maçları ile yoğun bir maç trafiğinin kendilerini beklediklerini belirten antrenör Sinan Öner" Çarşamba-Pazar maçlar bizi bekliyor. Genç bir kadro ile ligde mücadelemizi sürdürüyoruz. 4. sırada yer aldığımız ligde amacımız Avrupa kupalarına katılabilecek bir pozisyonda olmak. Kalan 5 maçın 4'ü evimizde. Amacımız tüm maçlarımızı kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek" dedi.
Anadolu Üniversitesi'nin Çankaya Belediyesi ile oynayacağı karşılaşma bugün Porsuk spor salonunda saat: 13.00'da start alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.