Anadolu finalde Dem-Dem elendi

Anadolu finalde Dem-Dem elendi
Kütahya grubunda mücadele eden amatör takımlarımızdan Anadolu Üniversitesi dün oynadığı maççta Batı Trakya’yı BUrak ve Ahmet’in golleri ile 2-1 yenerken, Demirspor ise Balıkesir Erdek’e 1-0 mağlup oldu.Kütahya’da devam...

Kütahya grubunda mücadele eden amatör takımlarımızdan Anadolu Üniversitesi dün oynadığı maççta Batı Trakya'yı BUrak ve Ahmet'in golleri ile 2-1 yenerken, Demirspor ise Balıkesir Erdek'e 1-0 mağlup oldu.
Kütahya'da devam eden 3. lige terfi maçlarında temsilcilerimizden Demirspor yenilerek elenirken Anadolu Üniversitesi ise finale kaldı.
İlk gün Sakarya Yıldırım'ı yenen Anadolu Üniversitesi dün İstanbul temsilcisi Batı Trakya ile karşılaştı. Normal süresi 1-1 sona eren maçta Anadolu Üniversitesi ikinci yarıda bulduğu golle rakibini 2-1 yenerek finale kaldı. Anadolu'nun gollerini Burak ve Ahmet kaydetti. Anadolu Üniversitesi pazar günü finalde Balıkesir Erdek ile karşılaşacak.
Demirspor ise güçlü rakibi Balıkesir Erdek ile oynadığı maçta elendi. 90 dakikası golsüz sona eren maçın 98. dakikasında kalesinde gol gören lokomotif maçı 1-0 kaybederek 3. lig yolunda veda etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.