Anadolu kupa sınavında

Anadolu kupa sınavında
Bayanlar hentbol süper liginde mücadele eden Anadolu Üniversitesi hentbol takımımız bugün Türkiye kupası maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek.Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan ve inişli çıkışlı...

Bayanlar hentbol süper liginde mücadele eden Anadolu Üniversitesi hentbol takımımız bugün Türkiye kupası maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni konuk edecek.
Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan ve inişli çıkışlı bir grafik çizen bayan hentbolcularımız gözünü kupaya dikti. Hafta sonunda ligde Trabzon Belediyesi'ni yenerek moral bulan bayan hentbolcularımız tüm hazırlıklarını antrenör Sinan Öner gözetiminde tamamladı. Tüm hedeflerinin kupa olduğunu belirten Öner" Ligde bir türlü istediğimiz istikrarı yakalayamadık. Buna milli takım ve Avrupa kupası maçları da çok büyük etken oldu. Amacımız Türkiye kupasında gidebileceğimiz yere kadar gitmek. Genç kadromuzla kupayı kaldırırsak büyük bir başarı elde ederiz. Oyuncularımda bu konuda çok istekliler. İnşallah İzmir karşısında istediğimiz sonucu alarak emin adımlarla yolumuza devam ederiz" dedi.
Anadolu Üniversitesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağı karşılaşma Porsuk spor salonunda saat: 13.007da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.