Anadolu Üniversitesi en sert sınavını verecek

Yeni sezon öncesi ilk etap kampını Eskişehir’de yapan 3. Lig temsilcisi Anadolu Üniversitesi ardından da Afyon’a giderek 4 özel maç yapmıştı. Afyonkarahisar kampında 4 hazırlık karşılaşması oynayan ve 3’ünü kaybedip 1 maçtan galibiyetle ayrılan Anadolu Üniversitesi 9 Eylül’de başlayacak olan lig maratonu öncesinde 2 hazırlık maçı oynayacak.
RAKİP KÜTAHYA
Öte yandan Anadolu Üniversitesi lig öncesi en ciddi sınavını komşun ilin 3. Lig takım Kütahya karşısında verecek. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi sahasındaki maç saat 17.00’de başlayacak.
PROVA OLACAK
Teknik patron Sertaç hocanın Kütahya karşısında sapanca maçında göreve vereceği oyuncuları oynatması bekleniyor. 3. Lig temsilcimiz son özel maçını ise Demirspor ile yapacak ve lig için beklemeye başlayacak.