Anadolu Üniversitesi gol çalıştı

Anadolu Üniversitesi gol çalıştı
 Muhabir
Anadolu Üniversitesi bu hafta sonu ligin deplasmanda performansı en iyi ekiplerinden biri olan Efeler 09 SFK ile karşılaşacak.

21 puanın 13’ünü deplasmanda almışlar

TFF 3.Lig 2.Grupta ki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Pazar günü Aydın temsilcisi Efeler 09 SFK’yı konuk edecek. Ligde geçtiğimiz hafta evinde Karşıyaka’ya yenilen ve yaralı olan Efeler 09 takımı ilginç bir istatistiği sahip. 21 puanla 4.sırada yer Aydın ekibi bu puanların 13’ünü deplasmanda topladı. Dış sahada çıktıkları 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Efeler 09 SFK, 7 gol atıp kalesinde 4 gol gördü. İç sahada ise 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan bu haftaki konuğumuz 12 gol atıp 12 gol yerken, liderliği evinde ki maçlarda kaybettiği puanlarla verdi.

Stratejisi farklı bir maç olacak

Bu anlamda Anadolu Üniversitesi’ni stratejisi çok farklı bir mücadele bekliyor. Deplasmanda geniş alanlar bulduğunda daha etkili işlere imza attığı her halinden belli olan Efeler’a karşı en önemli silah sabırlı futbol. Temsilcimiz rakibi karşısında mutlaka pozisyona girecektir. İşte bu noktada yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdiği ve öne geçmeyi başardığı takdirde Anadolu’nun oyun karakteri maçı daha kolay hale getirebilir. Teknik Direktör Sertaç Gezer oyuncularına rakibi ezberletirken, gerekli uyarıları yaptı. Futbolcularda bundan önceki 2 haftada olduğu gibi gerini çıkanıyla taktik disipline bağlı bir maç oynayıp, yaralı rakiplerini devirmek için galibiyet sözü verdiler.

13.HAFTA MAÇLARI

  • 3 ARALIK PAZAR
  • 14.00 Anadolu Üniv.-Efeler 09
  • 14.00 TPAO Batman Petrol-Amasyaspor
  • 14.00 Turgutluspor-Pazarspor
  • 14.00 Karşıyaka-Kemerkent Bulvarspor
  • 14.00 3GEN Holding Elazıspor-Hacettepe 1945
  • 14.00 Ergene Velimeşe-Eynesil Bld
  • 14.00 Silifke Bld-Sapanca Gençlik-Kelkit Hürriyet BAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.