Anadolu Üniversitesi kendi tarihini yazıyor

Anadolu Üniversitesi kendi tarihini yazıyor
Anadolu Üniversitesi tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3. Lig’de ki ilk sezonun da Play-Off’a kalarak büyük bir başarıya daha imza attı.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta son hafta mücadelesinde Hacettepe 1945 ile deplasmanda karşılaşan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, 90+12'nci dakikada gelen golün ardından topladığı 39 puan ile play-off'ta mücadele etmeye hak kazandı.

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü son maçında deplasmanda Hacettepe 1945 karşılaştı. Başa baş geçen mücadelede 90+12'nci dakikada Emirhan Subaş'ın attığı gol ile maçı 1-0'lık skorla kazanan ekibimiz bu sonuçla birlikte, 28 haftada 39 puana ulaştı ve Play-Off biletini cebine koydu. Bu skorla Anadolu Üniversitesi play-off'ta mücadele etmeye hak kazanırken, Hacettepe 1945 ise Bölgesel Amatör Lig'ine (BAL) düştü.

TFF 3.Lig 2. Grup'unda zirveyi ilgilendiren diğer maçta Batman Petrolspor deplasmanda Turgutluspor'u 3-2 ile geçerek, diğer maçların sonucuna bakmaksızın TFF 2. Lig'e yükselirken, Eynesil Belediyespor ile Sapanca Gençlikspor da Hacettepe 1945 ile küme düştü.

KARŞIYAKA MAÇI PERŞEMBE 20.00’DE

Anadolu Üniversitesi normal sezonun ardından gözünü Play-Off’a dikti. Karşıyaka maçının hazırlıklarına ara vermeden dün maçın oynanacağı saat olan 20.00’da yaptığı idmana başlayan ekibimiz de Teknik Direktör Engin Çalışır bugünden itibaren direkt taktik çalışmalara yönelecek. Yarın da kendi tesislerinde çalışacak ekibimiz Çarşamba günü İzmir’e geçecek. 2 Mayıs Perşembe günü İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanacak maçta kazanan 6 Mayıs Pazartesi ve 10 Mayıs Cuma günleri Turgutluspor-Efeler 09 SFK maçının galibiyle karşılaşacak. Bu maçı kazanan ekip ise 15-20 Mayıs’ta Elazığspor ile grup finali oynayacak. Finali geçen ekip 25 Mayıs Cumartesi günü 1.Grup finalisti ile 2.Lige çıkmak için ter dökecek.

30. HAFTA SONUÇLARI

Hacettepe 1945:0-Anadolu Üniv.:1

Turgutlu:2-Batman Petrolspor:3

Amber Çay Eynesil:0-Elazığspor:3(Hükmen)

Sapanca Gençlik:0-Karşıyaka:3(Hükmen)

Amasya:2-Silifke:0

Pazarspor:1-Ergene Velimeşe:1

Kemerkent Bulvar:3-Kelkit Hürrriyet:2

Efeler 09 SFK BAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum