Anadolu Üniversitesi'nde önce 3. Lig sonra Türkiye Kupası

Anadolu Üniversitesi'nde önce 3. Lig sonra Türkiye Kupası
 Muhabir
Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Sertaç Gezer, Eynesil Belediyespor maçını da kazanmak için her şeyi yapacaklarını dile getirdi.

Sahaya üç puan için çıkacaklarını belirten başarılı Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Sertaç Gezer, “Taraftarımızın desteğiyle ilk iç saha maçından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Sapanca deplasmanında olduğu gibi Eynesil Belediyespor maçında da üç puan için gereken neyse onları yapacağız. Hazırlıklarımızı üç puan parolasıyla sürdürüyoruz” dedi.

ÖNCE LİGİ DÜŞÜNÜYORUZ

Türkiye Kupası ile ilgili görüşlerini de aktaran Sertaç Hoca, önce ligi düşündüklerini belirtti. Muhtemelen önümüzdeki hafta Türkiye Kupası programının açıklanacağını ifade eden Gezer, “Amasya maçından sonra sanırım Kupa programı açıklanır. Ama biz önce ligi düşünüyoruz. Önümüzde Eynesil ve Amasyaspor maçları var. Bu maçlardan sonra kupaya yöneleceğiz” yorumunda bulundu.

Etiketler :