Anadolu Üniversitesi'nin kredisi bitti

Anadolu Üniversitesi'nin kredisi bitti
 Muhabir
Lig’de 26. haftayı maç yapmadan geçiren temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, Pazar günü sahasında oynayacağı Kelkit mücadelesi artık 3 puandan çok daha fazlası haline geldi.

TFF 3. Lig 2. Grupta Play-Off’u hedefleyen ve bundan başka bir şeyi düşünmeyen temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, bu hafta sonu evinde kritik 3 puandan çok fazla anlam ifade eden bir 90 dakikaya çıkacak.

Play-Off’taki yakın takipçisi Kelkit Hürriyespor’u 7 Nisan Pazar günü ESOGÜ Sahası’nda ağırlayacak olan Mavi Beyazlı ekibimiz, bu zorlu sınavda rakibini devirerek hem kötü gidişe dur demek, hem de yerini sağlamlaştırmak istiyor.

DÜŞME HATTIYA FARK 5

Son 6 maçta 5 yenilgi alan ekibimizin yarışta kredisi kalmadı. Hatta kötü gidişat Kelkit karşısında da devam ederse, temsilcimiz çok farklı bir senaryonun içinde de kendini bulabilir. Her takımın her takımı yenebildiği grupta Play-Off hesapları bir kenara dursun, düşme hattıyla da puan farkımız sadece beşe düştü.

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Bu bilinçle Mücadelenin hazırlıklarına devam eden Anadolu Üniversitesi futbol takımı üç puandan başka bir şey düşünmüyor. Dünde Teknik Direktör Engin Çalışır yönetiminde taktik çalışması yaparak günü tamamlayan Eskişehir temsilcisi, bugün yapacağı antrenmanın ardından kampa girecek. Yarında bir ter idmanı daha yapacak Mavi Beyazlılar, ardından maç saatini beklemeye geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.