ASLA DURMAK YOK!
Geçtiğimiz hafta sonu Ayvalıkgücü’nü 3-0 yenerek bu grupta ne kadar iddialı olacağını bir kez daha gösteren Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü bugün deplasmanda saat:15.00’daBursa Nova’yı da yenerek çıkışa geçmek istiyor.
Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol takımımız ligde ki ikinci galibiyetini geçtiğimiz hafta Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda Ayvalıkgücü’nü 3-0 yenerek almıştı.
Ligin ilk yarısının sonuna kadar kalan 4 maçı da kazanmak isteyen temsilcimiz Bursa Nova maçına da oldukça moralli hazırlandı. Antrenörler özkan ve Fatma çimenli“İlk yarının sonuna kadar kalan 4 maçı da kazandığımız taktirde ilk iki yarışında iddiamızı sürdüreceğiz” dediler.
Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü kadın voleybol takımımız bugün saat:15.00’a Bursa’da Nova Gençlikspor’un konuğu olacak. Temsilcimiz günü birlik Bursa’ya gidecek.