"ASLANLAR GİBİ OYNAYACAĞIZ"

“ASLANLAR GİBİ OYNAYACAĞIZ”
Hiçbir şeyden çekinmediklerini ve Ordu maçına kazanmak için gideceklerini belirten Eskişehirspor teknik direktör Ergin Işık “ Çıkıp aslanlar gibi oynayacağız” dedi.Eskişehirspor’un Ordu ile yapacağı maç öncesinde çıkan...

Hiçbir şeyden çekinmediklerini ve Ordu maçına kazanmak için gideceklerini belirten Eskişehirspor teknik direktör Ergin Işık " Çıkıp aslanlar gibi oynayacağız" dedi.
Eskişehirspor'un Ordu ile yapacağı maç öncesinde çıkan tehdit haberlerinin takımdaki futbolcuları ve kendilerini etkilemediğini belirten Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık şunları söyledi.
" Hiçbir şeyden ve hiç kimseden çekinmiyoruz. Sahaya çıkıp aslanlar gibi oynayacağız ve mücadele edeceğiz. Kazanmak için gidiyoruz ve evimize mutlaka puanla dönmek istiyoruz. Zaten gereken tedbirler alınıyor. Üstelik Ordu'da çıkabilecek her türlü olay Orduspor'u çok daha kötü duruma düşürür. Orduspor yönetimi ve şehrin ileri gelenleri sağlıklı düşünen insanlar. Olaya izin vermeyeceklerdir. İki şehrin arasındaki dostluk bağlarının da zedelenmemesi için gereken gayret gösterilecektir"
Takımın moral seviyesinin de üst düzeyde olduğunu belirten teknik direktör Ergin Işık " Futbolcularımın neşeleri yerinde. Kazanma istekleri ve arzuları da yüksek. Pazar günü bunu sahaya yansıttığımız taktirde istediğimiz puanı alır döneriz. Orduspor'un ligdeki durumu belli. Bizimde puan alarak dönmemiz şart. Kazanamazsak kesinlikle kaybetmeyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.