Atatürk Lisesi atletleri hazırlıkta

Atatürk Lisesi atletleri hazırlıkta
Atatürk Lisesi kız atletizm takımı 5-6 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de yapılacak Türkiye şampiyonası finalleri için hazırlıklarını sürdürüyor.Okullar arası yüzme il birinciliğinde birinci olan Cumhuriyet Lisesi ile ikinci...

Atatürk Lisesi kız atletizm takımı 5-6 Mayıs tarihleri arasında İzmir'de yapılacak Türkiye şampiyonası finalleri için hazırlıklarını sürdürüyor.
Okullar arası yüzme il birinciliğinde birinci olan Cumhuriyet Lisesi ile ikinci olan Atatürk Lisesi finallerde ilimizi temsil edecekler. Çalışmalarını antrenör Vural Balcı ve il temsilcisi Vedat Güney nezaretinde sürdüren Atatürk Lisesi kız atletizm takımı finallerde derece yapmak için ter dökecek.Konu ile ilgili olarak çalışmaları sürdüren antrenör Vural Balcı" Aynı okullarımızı geçtiğimiz yılda finallerde mücadele etme başarısını göstermişlerdi. Cumhuriyet Lisesi Türkiye üçüncüsü olurken, Atatürk Lisesi ise 17. olmuştu. Amacımız bu yıl bu derecelerin üstüne çıkabilmek. Hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah güzel yarışlar çıkartarak Eskişehir'e dereceler ile döneceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.