Atatürk'ün gençleri yürüdü

Atatürk’ün gençleri yürüdü
Genç haftası sebebiyle her yıl geleneksel olarak yapılan Gençlik koşusu ve halk yürüyüşü dün yapıldı. Çok sayıda öğrenci ve sporcunun katıldığı yürüyüş İstasyon caddesinden başlayarak Atatürk caddesi üzerinde devam...

Genç haftası sebebiyle her yıl geleneksel olarak yapılan Gençlik koşusu ve halk yürüyüşü dün yapıldı.
Çok sayıda öğrenci ve sporcunun katıldığı yürüyüş İstasyon caddesinden başlayarak Atatürk caddesi üzerinde devam edip, Vilayet meydanında son buldu.
Yapılan gençlik koşusunda ise kızlarda ilk dört sırayı Dr Halil Akkurt, erkeklerde de M.Ali Yasin İlköğretim okulu öğrencileri aldı.
Buna göre yarışlarda; kızlarda Merve Demirhan birinci, Gülcan Sucu ikinci, Saliha Avcı üçüncü, Nimet Şanlı dördüncü; Erkeklerde ise Mehmet Miraç Işık birinci, Ramazan Karakuş ikinci, İbrahim Bağçecik üçüncü Hasan Hüseyin Çallı ise dördüncü oldu. Yarışma sonunda ilk dört sırada yer alan sporcuların tümüne madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç takdim etti.. Vilayet meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Halk Eğitim merkezinden sanatçı Mine Sağlam'ın küçük bir konseri ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.