ATICILIKTA İLKE İMZA ATTILAR
Plak atışları atıcılık eğitimlerinin kapsamı genişletilerek bedensel engeli olan vatandaşlarında dahil olabileceği Atıcılık eğitimleri Eskişehir de başlatıldı.
Eskişehir Atıcılık il temsilcisi Veli Can Çalhan ile Atıcılık Baş Antrenörü ve Milli Takım Antrenörü Mübeccel Çalhan’ın, “Gazilerimiz gururumuz, antrenörlük görevimiz” bilinci ile başlattıkları plak atışları atıcılık eğitimlerinin kapsamını genişletildi. Bundan sonra bedensel engeli olan vatandaşlarında dahil olabileceği Atıcılık eğitimleri Eskişehir de başlatıldı.
Sponsor desteği
Başlatılan özel programı birçok kulüp ve iş insanını ziyaret ederek destek isteyen Veli Can Çalhan, beklenilen desteği Tepebaşı avcılık atıcılık kulübü başkanı İsmail Durmuş’dan aldı. Çalhan “Gazilerimize verilecek her türlü destek bizler için büyük bir onurdur. Bu destekten dolayı Tepebaşı Avcılık Atıcılık Kulübü başkanı Sayın İsmail Durmuş ve kulüp yönetimine sonsuz teşekkürler. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi saygı ile anarken şunları dile getirmeliyim ki, Vatanımız için seve seve ölüme koşanlara biz bir adım gidebilirsek ne mutlu bize” dedi.