Az kaldı Es-Es'im

Az kaldı Es-Es’im
Malatyaspor galibiyeti ile düzlüğe çıkan Eskişehirspor’un baraj puana ulaşması için az kaldı.Önce, Asaş ardından Malatyaspor ile yapılan iki zorlu maçtan bir beraberlik ve bir galibiyet çıkartarak büyük başarı elde eden...

Malatyaspor galibiyeti ile düzlüğe çıkan Eskişehirspor'un baraj puana ulaşması için az kaldı.
Önce, Asaş ardından Malatyaspor ile yapılan iki zorlu maçtan bir beraberlik ve bir galibiyet çıkartarak büyük başarı elde eden Eskişehirspor ligde tutunma mücadelesinde çok büyük avantaj sağladı. Matematiksel olmasa bile düzlüğe çıkmayı başaran Eskişehirspor'un tam olarak rahatlayabilmesi için ise 5-6 puan geriyor.
Önünde yedi maçı kalan kırmızı şimşekler öncelikli olarak ligde kalmayı gerektiren matematiksel sayıya yani 38-39 puana ulaşması gerekiyor. Bunun içinde sadece iki galibiyet Eskişehirspor için yetecekte artacak bile. Düşme hattı ile arasındaki puan farkını 7'e yükselten Eskişehirspor her ne kadar rakiplerine göre avantaj sağlamış ve rahatlamış olsa da işi sıkı tutarak iki galibiyeti , yani gerekli olan 6 puanı en kısa sürede alması matematiksel olarak ta işi bitirmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.